Märkätilat

Palvelun kuvaus

Rakennus pitää suojata kosteudelta

Meillä on pitkä kokemus laadukkaan märkätilojen rakentamisesta ja laatoituksesta, ja tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua.

Märkätilojen rakentaminen on tärkeä osa kodin tai liiketilan suunnittelua ja toteutusta, ja me autamme sinua saavuttamaan haluamasi tulokset. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon parhaita kotimaisia materiaaleja, ja kaikki työmme tehdään ammattimaisesti ja huolellisesti sertifioitujen osaajien toimesta.

Märkätiloissa pohjatyö on avain onnistuneeseen lopputulokseen ja siksi teemme kaikissa saneerauskohteissa lattiakaatojen tarkistuksen ja korjauksen. Samalla tarkistamme lattiakaivojen vedeneristeet ja varmistamme, että saneerattu märkätila vastaa laadultaan uutta.

Märkätilan saneeraus ei ole pelkästään laatoittamista. Siksi neuvomme ja opastamme saneeraustyön kulkuun liittyvissä työvaiheissa.

Kosteiden tilojen remontti kannattaa aina selvittää etukäteen. Aina ei ole pakko räjäyttää kaikkia paikkoja auki vaan joskus selviää vähemmälläkin – kosteutta kannattaa kuitenkin aina kartoittaa samalla kun pintoja avataan.

Remontin voi tehdä myös osittain – saumojen ja silikonien korjaus saa tilan näyttämään jo huomattavasti paremmalta.

Yhtä vastausta ei ole, sillä jokainen työ on erilainen. Kaikissa kohteissa voidaan kuitenkin laskea materiaalikulut ja arvioida työn määrä. Tuntityö on järkevä valinta, mutta urakkahinta voi säästää yllätyksiltä. 

Mitään työtä ei aloiteta ennen kuin asiat on sovittu. Hinta-arvio pyritään laskemaan mieluummin yläkanttiin jos työ tehdään tuntiperusteisesti. 

Yrityksellämme on kaikki vakuutukset ja sertifikaatit aina ajan tasalla. Voit nukkua yösi rauhassa kun rakennat yhdessä Holja Rakennuspalvelun kanssa.